Vad vill Universium förmedla till dig?

  • Val 1: ring
  • Val 2: nagellack
  • Val 3: örhänge
Välj den hög eller objekt du dras till mest 💫
Val 1: ring 💍

Stanna upp och lyssna på Universium! Du blir guidad åt en ny riktning i ditt liv, men du är för upptagen med ditt vardagsliv för att uppmärksamma det. Du behöver sitta ner i tyst meditation och låta Universium visa dig vägen. Ta dig ur ekorrhjulet och satsa på det du egentligen vill och blir guidad till att göra! ❤

Val 2: nagellack 💅

Du är i behov av att ha mer kul i ditt liv! Säg ja till fler sociala sammankomster och eventuella dejter. Du har dragit dig undan för mycket och hållt tillbaka dig själv. Ut i Världen och njut! Det finns så mycket att upptäcka och se. ❤

Val 3: örhänge 👂💫

Ta en paus för att gå inåt och fundera på vad du vill i livet. Vad gör dig lycklig? Oroa dig inte, du har backning av dina ancestors som hjälper dig genom den här processen. Det här är inte en tid att agera, utan att fundera och planera inför framtiden. ❤

Väldigt olika energier i dessa tre högar. God kväll! ❤

Namaste! 🙏