Vår, vår, vår

I allt corona koas har man nästan glömt bort att våren är här. Så i en liten stund lägger vi åt sidan hur situationen ser ut just nu och fokuserar på innebörden av våren.

Solen skiner så starkt idag. Man kan nästan säga att idag markerar första riktiga vårdagen i år. Våren brukar vara en lycklig tid för de flesta. Det är som man kommer till liv igen efter en lång vinter. Det som vintern rensat bort får en chans att på nytt födas.

Både vi som människor och naturen på nytt föds. Det är en tid då våra kroppar absorberar solens energi vilket ändrar lite i energifrekvensen hos oss. Energifrekvensen blir högre och starkare. Det är därför vi bland annat kan känna oss lite vårtrötta. Våren är en bra tid att sätta nya intentioner för vad man vill förändra och åstadkomma. Solens energi för med sig förändring. Ofta är det på våren vi klipper en ny frisyr, möblerar om och vårstädar vilket banar vägen för förändringar på ett högre plan.

Valborgs markerar firandet av pånyttfödelsen. Sättet det firas på, att bränna upp gamla kvistar och ris symboliserar att rensa upp stagnerad och gammal energi för att lämna vägen öppen för förändring och utveckling.

Så vad du än gör, njut av våren och låt solen skina på dig. Ta en promenad, sitt ute på din balkong och uteplats eller öppna fönstret och njut av att känna solens strålar på ditt ansikte. Låt våren göra det den alltid gjort, höja energifrekvensen, förändra och pånyttföda liv i vårt samhälle.