En kollektiv läsning av egengjorda orakelkort

Tänkte dra några kort som kollektiv vägledning av mina orakelkort och affirmations kort som jag skapat själv.

Spirituality: jobba med din andlighet, meditera, rena energin hemma med rökelser.

Happiness: älska livet, en känsla av tillfredsställelse i tillvaron

Harmoni: lugn och lösningar av problem

Kombinationen av dessa kort visar ett behov av ett lugnt och positivt fokus. Det finns ett behov att rensa energierna i hemmet och meditera för att uppnå ett inre lugn. Håll dina tankar positiva och fokusera på det som gör dig lycklig just nu. När man fokuserar på det positiva hittar man harmoni och lycka. Detta medför att man sänder ut högfrekvent positiv energi till omgivningen vilket hjälper att höja allmänståndet energimässigt i samhället. Vilket är precis den vi behöver just nu.

I am one with the Universe: Kron chakrat

I am strong & energetic: Solar plexus

I am a creative & wise speaker: hals chakrat

Affirmationskorten visar likt orakel läsningen innan att det är viktigt att knyta an till Universeum och andlighet just nu. Bygg upp din styrka och energi . Påminn dig själv att du är stark. Hitta kreativa sätt att förmedla dina tankar och var där för andra som behöver råd.

Affirmationer är till för att repetera och säga till dig själv för att manifestera en positiv utveckling. Både för dig själv och för kollektivet.

I lied to you

I´m feeling shy

I hate that I think about you

De här orakel korten är lite annorlunda då de handlar om vad en specifik romantisk partner/ kärleksintresse tänker och känner i er situation.

Det jag får till mig är tre olika scenarion:

  • En person du är romantiskt involverad med kan ha ljugit om något. Det behöver absolut inte vara någon allvarlig lögn. Det kan vara en liten vit lögn som exempelvis: – Ja, jag tog ut skräppåsen i morse. Fast egentligen glömde hen det. Eller så är det något större. Du känner själv om detta kan relatera till dig.
  • Scenario två är ett typ ex eller någon du tidigare träffat som inte kan sluta tänka på dig. Det är en börda för hen att tänka på dig. Antingen för att hen vet att du inte är intresserad, situationer som gör att hen inte kan vara med dig av olika anledningar, försöker fokusera på annat eller för att hen fastnat i tankar om dig och ligger vaken om nätterna.
  • Scenario tre handlar om någon som har en ”crush” på dig men är lite blyg och nervös för att erkänna det. Det kan vara någon du inte har en aning om som gillar dig, någon du träffar som inte vågar fullt ut berätta vad hen känner, någon du också har en crush på men ingen av er vågar göra något åt saken eller kanske en person i din vänskapskrets som varit kär i dig ett tag.