Skapat egna Orakelkort

Som jag nämnde i tidigare inlägg är detta en passande tid att komma i kontakt med sitt ”kreativa flow”. Det har jag gjort genom att skapa egna orakelkort samt affirmations kort. Känner en förhöjning i min energi och humör när jag skapar något som jag tycker är kul.

Det är precis det vi behöver nu. Inspiration, positiv energi och något vi tycker är roligt att pyssla med. Du behöver inte vara super produktiv under denna period men förlora inte din kreativitet.

FRÅN VÄNSTER: ALLMÄNNA ORAKELKORT, MITTEN: CHAKRA AFFIRMATIONS KORT
HÖGER: KÄRLEKS MEDDELANDEN FRÅN HON/HAN- ORAKELKORT

Jag kommer att lägga ut en allmän läsning för kollektivet från varje kortlek. Alltså inte en ”välj ett kort” läsning. Har inte lagt ut någon kollektiv läsning via video på ett par veckor och tänkte att jag denna gång lägger ut dom kort jag dragit på bild. En tarot läsning på video kommer läggas ut inom kort.

DEN ALLMÄNNA ORAKELKORT LEKEN, GJORD MED EGNA FOTON

CHAKRA AFFIRMATIONSKORTENAFFIRMATIONER UTIFRÅN VARJE CHAKRA

MEDDELANDEN FRÅN HON/HAN – HUR DITT KÄRLEKSINTRESSE/PARTNER KÄNNER OCH TÄNKER GÄLLANDE DIG/ ER RELATION