Kärleks workshop

I fredags var det alla hjärtans dag. Jag och en tjejkompis firade med att gå på meditation jam’s kärleksworkshop En dejt med ditt hjärta. Hela workshoppen pågick i nästan 4 timmar. Det var en otroligt givande upplevelse. Vi dansade, mediterade, sjöng mantran, utförde eld andningen, aktiverade tredje ögat, öppnade upp för varandra om vår innersta längtan, uppmärksammade varandra, öppnade och helade hjärtchakrat.

Den största delen av workshoppen handlade om att komma över blockeringar som står i vägen för vår innersta längtan, acceptera och stötta varandra i vårt autentiska jag. Fira universell kärlek och hela vårt hjärtchakra.

Efter fyra timmar av intensivt andligt arbete var vi alla som på rosa moln. Helt höga av positiv kärleksfull energi. Det är livets starkaste och vackraste extas, medmänsklighet och stöttade kärlek för att läka varandra och jorden. Det var samma sorts positiva kärlek man känner när man är i kontakt med sina änglar eller äkta spirituella relationer. En varm, lugn och lyckligt extas.

En av det bättre sätten att spendera en alla hjärtans dag. Har du varit på något liknande? Berätta gärna! Jag kan varmt rekommendera Meditation Jam’s olika workshops. Rekommendera gärna mig om du varit på någonting liknande som var väldigt givande för dig!