Auran och chakrasystemet visar din utveckling

Ju mer vi jobbar på oss själva, ju tydligare reflekteras detta i vår aura och chakrasystem. Så inte nog med att vi mår bättre, känner oss mer balanserade och starkare. Det syns tydligt också.

Dom tre bilderna ovan visar min aura och chakra system från Oktober 2018 till Oktober 2019. Dessa Aura foton har jag tagit hos Interactive enterprises under harmonimassan som äger rum två gånger per år i Solna hallen.

Jag kan verkligen rekommendera att använda aura foton för att hålla koll på din personliga utveckling.

Jag tänkte förklara dessa foton ni ser lite närmare.

  1. det första fotot (från vänster) är från Oktober 2018. Den visar en gul-orange aura, som visar att jag utstrålar kreativitet, lättsamhet, filosofisk, intellektuell och optimistisk. Man kan också se att färgen är grumlig på min högra axel vilken visar att jag burit andras problem. Mitt tredje öga är överaktivt, vilket betyder att jag är i obalans mentalt. Mina tre första chakran; baschakrat, sakral och solarplexus är också överaktiva här. Detta tyder på att jag tänker för mycket på det materiella och har obalans i känslorna. Mitt hjärtchakra är lite liten, blekt och behöver fyllas på.
  2. Det andra Aura fotot (i mitten) är från Mars 2019. Nu är min Aura helt gul, mina chakran är mer balanserade och man ser också ett grönt sken från ovan. Detta tyder på att jag öppnat upp kontakten mer med Universeum och spenderat mer tid i naturen. Mitt hjärtchakra är däremot fortfarande liten och lite blekt. På vänster sida ser man att jag blockerat energier från andra personer som vill lägga sin börda på mig. Mitt rotchakra är mer balanserat vilket visar att jag är mer grundad. Här ser man en positiv förändring i 2019.
  3. Det tredje Aura fotot (längst till höger) är från Oktober 2019. Min Aura har bytt färg till blå-grön vilket visar att jag är omtänksam, en helare, hjälpsam, kärleksfull och ger stöd. Mitt Hjärtchakra är nu öppet och stort. Jag har helt blockerat ut negativa energier och människor. Mina chakran är mer balanserade, inklusive mitt tredje öga. Halschakrat är också lite större och färgen mer levande. Det visar att jag talar min sanning och är mer autentisk. Kan behöva mer grundning då rotchakrat är lite litet.

År 2018 var ett tufft år för mig då jag fick utmattnings symptom. Jag mådde dåligt och var obalanserad i livet. Under 2019 jobbade jag väldigt mycket med min andlighet, grundning och balansering. Som ni ser så gav det väldigt positiva och snabba resultat. Det är också därför jag skapat denna blogg, för att sprida den här kunskapen och kunna hjälpa fler att må bättre.