Du blir guidad genom tecken

Jag skrev lite kort om tecken från Universeum igår på min instagram @hittadininrebalans och min facebook grupp. Tänkte gå in i mer detalj om det här på bloggen.

Universeum skickar oss tecken för att vägleda oss, varna oss och peppa oss. Dessa tecken kan yttrar sig på lite olika sätt. Det kan vara saker du hittar spontant och dras till, ofta saker som är miss placerade. Det kan också vara genom ljud, musik eller repetitiva nummer och ord.

Ofta har det med en tanke du precis haft eller något personligt som du lätt kan reagera på. Man känner det som en dragning till tecknet, men det är viktigt att vara lite uppmärksam. Ju mer du uppmärksammar tecken ju fler kommer Universeum att skicka dig.

Nedan beskriver jag mer ingående om de olika sätten tecken kan yttra sig.

  • Saker: det kan vara i princip vilket objekt som helst som du känner att du dras till eller som symboliserar någonting specifikt för dig.
  • Musik: fastnar en låt i ditt huvud som du inte hört på länge helt spontant, eller att du hör en låt repeterade gånger i olika miljöer som inte är en av topplåtarna som spelas just nu på radio, så kan det vara ett tecken. Antingen att det hänt något specifikt när du hört låten förut eller att texten har en meddelande till dig.
  • Ljud: Repeterande ljud kan vara ett sätt för Universeum att kommunicera med dig. Många andliga hör oförklarliga ringande och tjutande ljud i öronen som kommer bara några sekunder. De varierar mellan höga och låga toner. Det är Universeums sätt att berätta för dig vilken energifrekvens du ligger på. Om du vibrerar positiv hög energi- höga toner, eller lågfrekvent energi- dova och mörka toner.
  • Nummer: det finns något som kallas ängel nummer. Detta är ofta dina skyddsänglar och ärkeänglarnas sätt att kommunicera med dig. Alla nummer har olika betydelser. Ser du ofta repeterade serier av nummer kan det vara änglarna som vill kommunicera med dig. I nästa inlägg kommer jag att gå in i nummerserier som har specifika betydelser.
  • ord, text: ser du reparativa ord som du har en koppling till kan det vara en indikation på ett tecken. tex. om du behöver vila, ser du ordet vila reparativt. Eller så kan det handla om en text, exempelvis en peppande quote som dyker upp överallt.

Så se till att vara uppmärksam och låt Universeum vägleda dig framåt i livet.

Trevlig helg alla fina själar!!