Höj din energifrekvens

Energifrekvenser är den frekvensen av energier som flödar i och omkring dig. Du sänder ut olika energifrekvenser till andra människor, miljön runt dig och Universeum. Din frekvens kan vara låg eller hög. Om den är låg är det ett tecken på att du inte mår bra, lever för mycket i det materialistiska, oroar dig mycket för pengar eller liknande. När du är i en hög frekvens är det ett tecken på motsatsen, du har klara insikter, tar hand om dig, dina chakran är i balans, lever balanserat och så vidare.

När vi har en positiv hög energifrekvens hjälper vi till att höja den generella frekvensen runt omkring oss. Vi skapar en ”kedjereaktion (som jag nämnt i ett tidigare inlägg ). En högfrekvent Värld är en mer balanserad, harmonisk, kärleksfull, stark och hälsosam Värld.

Det hela låter kanske flummigt, men när du tänker på det är det rätt simpelt. Eftersom allt i Universeum är i princip energier är det viktigt att hålla dem högfrekventa. Så hur gör man sina energier mer högfrekventa?

  • Att ta hand om din kropp genom att äta bättre och mer naturlig mat som ekologisk frukt och grönt. Rör på dig genom att träna, dansa, yoga eller sporta. Ta dig också tid för lite självvård för att stärka ditt yttre och visa dig själv ”självkärlek”.
  • Mentalt arbete Var varsam med dina tankar. När vi tänker för mycket negativt sänder vi ut negativa energier. Försök att vända dina tankar till att bli mer positiva. Skriv ner några positiva affirmationer till dig själv som du repeterar till dig själv några gånger om dagen.
  • Andligt arbete meditera, ta och ge healing, få hjälp med balansering, utför yoga, mindfulness, grunda dig, ta skogs eller strand promenader.
  • Känslomässigt arbete jobba på dina relationer med medmänniskor. Gör små handlingar av vänlighet till både främmande och bekanta. Jobba med din egen självkärlek och din kärlek till andra. Få hjälp med att lösa upp känslomässiga blockeringar. Sätt upp hälsosamma gränser och samtidigt se till att vara vänlig men bestämd. Bara att vara extra fin mot ett husdjur och visa den kärlek skapar hälsosamma relationsband.

Lycka till och låt dina fina energier flöda!