Kollektiv vägledning

VAD VILL UNIVERSIUM FÖRMEDLA? 7/3-21 ❤+ALLMÄNT RÅD❤

Det finns två scenarion här/ kom ihåg detta är en kollektiv läsning, några kommer känna igen sig olika i scenario ett och andra i scenario två:

Scenario 1: Du kommer väldigt snart få ett meddelande från ett kärleksintresse/ex/partner som du väntat på. 🤳Det har varit en jobbig situation mellan er som skapat mycket oro och tankar. Du har försökt hålla dig stark genom att släppa negativa tankemönster, men situationen mellan er är fortfarande i dina tankar. Meddelandet kommer att ge dig de svar du behöver. Det är saker du inte vetat om som kommer till ytan och erbjuder dig klarhet i situationen. ⭐Resultatet blir bättre än du förväntat dig. Ni kommer kunna förlåta varandra/förlåta dig/förlåta henne/honom och nå en förståelse mellan er. Denna jobbiga tid mellan er behövdes för att ni skulle kunna uppnå ett starkare band mellan er. Det var en viktig cykel att gå egenom. Uppskatta lärdomen ni erfarat av detta och uppskatta varandra djupare. ❤

Scenario 2: Du vill höra av dig till ett kärleksintresse/ex/partner som du haft en tuff period med. ✉ Du är fast i oro och rädsla över att höra av dig. Rädslan bottnar sig i en oro för att bli avvisad och att skapa konflikter. Det finns mycket du behöver tala ut om. 📞 Känslor, tankar och händelser som du hållt inom dig. Universium uppmanar dig att hitta styrkan, självsäkerheten inom dig och jobba på att släppa dina rädslor. ⭐Det kommer gå bättre än du förväntat dig. Du kommer att bli förlåten och förlåta. Hela erfarenheten kommer kännas som en gåva, som en stor sten som släpps från dina axlar. Du kommer uppskatta denna nya början. Den jobbiga tiden mellan er är förbi och en ny cykel har satts i rullning. ❤

#orakelläsning #tarotläsning #spå #vadvilluniversiumförmedla