Balansering

Balansering syftar till att balansera kroppens energier. Energin i kroppen regleras i vårt energisystem och innefattar sju stycken energicentrum som går längs vår kropp. Något ni säkert hört om tidigare- chakrasystemet.

Här har jag listat upp de sju olika chakrasystemen, färg, placering och vad de står för:

  • rot -slutet av ryggraden- röd- det materiella, här och nu, stabilitet, trygghet och grund
  • sakral -ovanför blygdbenet- orange- sexualitet, känslor, relationer och kreativitet
  • solarplexus– mellan revbenen- gul- energi, självförtroende, magkänslan och glädje
  • hjärta– mitt på bröstet-grön- kärlek, tillit och självkärlek
  • hals– mitt på halsen-blå-kommunikation, tala sin sanning och uttryck
  • tredje öga– mellan ögonbrynen-indigoblå- insikt, intuition, drömmar och vision
  • krona– mitt på hjässan-vitskimrande i vissa fall en aning rosa-guidning från Universeum, länken mellan det andliga och fysiska och andligt arbete

Detta är bara en kort beskrivning av chakrasystemen, det finns otroligt mycket information att läsa vidare om kring vårt fantastiska energisystem. I den här texten tänkte jag fatta mig kort om detta men kommer skriva mer om det i kommande blogginlägg.

Så utifrån de olika chakrasystemen jobbar jag med att balansera kroppens energier. Energi kan stagnera i ett eller flera chakran, vilket resulterar i en obalans som ger fysiska och psykiska symptom. Andra sätt som visar på obalans är när färgen på chakrat är blek ,då behövs det fyllas på med energi. Ett chakra kan också vara överaktivt vilket också kan bero på stagnerad energi eller att man fokuserar för mycket på en sak. Mitt arbete involverar att lösa upp dessa energier så att energin flödar obehindrat i kroppen. Balanseringen sker genom vägledning, övningar, meditation och sessioner. Beroende på vilka chakran som behöver balanseras och renas ser varje klients behandling olika ut. Syftet är att få personlig vägledning.

Om du är intresserad av en personlig vägledning eller har frågor, kontakta mig gärna via kontaktformuläret på min startsida. Snabblänk nedan.