Fastnat i Livet

Känns det dom att du står och stampar på samma ställe? Att livet inte rör sig framåt och att du fastnat i den livssituation du är i idag? Du kanske känner att du inte tar dig framåt i karriären eller att din kärleksrelation stagnerat.

När vårt liv stagnerat har även vår energi stagnerat. Vi behöver lösa upp energin och balansera den så den kan flöda fritt. Med flödande energi flyter livet på.

Ibland kan det bli så att man nästan blir bekväm i en situation som egentligen inte gör en lycklig eller tillför utveckling. Det kan vara en form av rädsla för det okända och att ta en risk. Det är som att leva sitt liv i en gråzon. Man missar färgerna i livet. Utan risker kan det inte ske någon större personlig utveckling. Vi stagnerar och vårt liv stagnerar.

Behöver du vägledning kring hur du ska ta dig ur en stagnerad situation erbjuder jag läggning i tarot och orakelkort samt andligt arbete med att få flöde i dina energier för att få både din energi i dig själv och ditt liv att flyta på. Arbetet med energier involverar balansering och grundning.