Negativa erfarenheter

Livet består av erfarenheter, dåliga och bra. De skapar känslor inom oss som glädje, sorg, lycka och ilska. Erfarenheter, speciellt negativa lär oss ofta att komma över utmaningar och acceptera verkligheten som den är.

Men det är många tillfällen i livet när man behöver stöd och vägledning för att ta oss igenom utmaningar. De kan lätt kännas överväldigande och svåra att hantera.

Man brukar säga ”det som inte dödar,gör oss starkare”. Men det är inte så simpelt som det låter. Vägen till att bli starkare av de erfarenheter vi står inför eller tidigare upplevt är en process.

Som nämnts tidigare så är detta något som kan leda till att man får en minskad livslust. Energin och lusten tar slut. Man hamnar i en obalans i kroppens energi centrum samt att oron och negativa tankar gör att man läcker energi.

Det jag kan erbjuda som stöd är vägledning genom tarot och orakelkort. Sedan använder jag en eller båda andliga arbetsformer utifrån vad korten visar. Arbetsformerna jag använder är balansering och grundning. Läs gärna mer om detta via knappvalen nedan.