Livslust

När inspirationen är i botten, orken slut, den personliga utvecklingen stannat av och det känns som att ingenting flyter på. Då har man tappat livsgnistan och livslusten. Inspirationen och orken kan inte alltid vara på topp, men när den varit på botten en längre period hamnar man lätt i en ond cirkel som kan vara svår att bryta.

Livslusten påverkas ofta av negativa erfarenheter som är svåra att hantera och ta itu med. Resultatet är många gånger att man känner sig konstant dränerad.

En annan orsak är att man har fastnat i livet och känner att man inte kommer vidare. När vi står och stampar på samma ställe är det svårt att hitta inspiration till att ta sig framåt. Dessa situationer i livet föder en känsla av förtvivlan som kan utvecklas till att man fastnar i en depression. Detta är tyvärr den vanligaste orsaken bakom att vi tappar lusten till livet. 

Jag går in mer i detalj kring grundorsakerna i de inlägg som är länkat via knapparna nedan.  Klicka gärna och läs vidare!


Lite om Kristaller
kristaller är bra för att rena energier.
Lägg dom någonstans
hemma eller bär dom på dig.
kristallen på bilden ovan kallas ”Selenit”. Den motverkar stagnerad energi och ger snabba förändringar.