Vilsen i livet

Vi har alla upplevt en tidpunkt i livet när vi inte vet i vilken riktning vi är på väg. Det kan kännas tungt och förvirrande. Att hitta rätt är en process men ibland kan man behöva stöd och hjälp under tiden.

Det kan vara svårt att hitta sig själv, sin identitet. kanske har man alltid känt sig lite förvirrad kring vem man är eller så har man under senare tid börjat fundera mer kring vad man egentligen vill. Man söker ofta efter en förändring , men har svårt att identifiera vilken typ av förändring man vill åstadkomma. Det händer också att man känner sig vilsen efter en större förändring i livet som vänder upp och ner på tillvaron. Frågorna är många kring vad som kommer att hända nu och vilket steg man bör ta härnäst.

I kategorierna nedan går jag in i mer detalj kring detta. Klicka för att läsa vidare!Lite om kristaller

kristaller är bra för att rena energier.
Lägg dom någonstans hemma eller bär dom på dig. Denna kristall ”Aventurin” hjälper till att hitta nya livsvägar.