Söker efter en förändring

Söker du efter en förändring men är inte klar över vad du vill förändra? Kanske vill du satsa på ett karriärs byte men vet inte vad det skulle kunna vara? Vill flytta någonstans men inte bestämt vart? Vill hitta din livs kärlek men vet inte hur?

När man känner ett kall i själen att det är något som borde förändras ska man svara. Universum är ständigt i rörelse och likaså vår utveckling i livet.I sådana här situationer gäller det att inte tänka för praktiskt eller för impulsivt kring det vi vill förändra i livet eftersom det gör att insikten blockeras.

Det blir viktigt att nå en balans och fritt flödande energier för att nå insikt. Jag skriver mycket om blockeringar, men det är en central del i det andliga arbetet. Blockeringar i energier skapar obalans och gör det svårt för oss att få kontakt med oss själva samt ta emot energier från Universum.

Jag jobbar mycket med energier i mitt andliga arbete genom tarot och orakelkort, balansering och grundning. I första hand utför jag en tarot och orakel läggning för att kartlägga var blockeringarna finns samt erbjuda vägledning i dina frågor. Sedan arbetar jag med dina energier genom balansering eller grundning.

Läs gärna mer om mitt andliga arbete nedan genom att klicka dig vidare på knapparna.