Gör mer av det du gillar

Jag har precis haft en helg där jag har fokuserat på att göra det jag mår som allra bäst av. Alla sociala aktiviteter vi gör på helgerna är ju oftast roliga och ger oss bättre livskvalitet. Men vi har alla några aktiviteter som gynnar oss extra mycket. Har du någon gång tagit en hel helg till att bara göra alla dessa aktiviteter?

Jag kände ett behov av återhämtning i helgen. Vilket ledde till att jag aktivt gjorde saker man jag mår bra av. Återhämtning handlar mycket om att aktivera sig på ett avkopplande sätt och inte sitta på soffan och vila en hel dag. Att försöka jobba på att få till en bra nattsömn och göra roliga aktiviteter ger så mycket mer energi och återhämtning än att ligga och vila i soffan en hel dag.

Att vandra I naturen är som jag nämt tidigare ett av mina största intressen. Jag mår så bra i kropp, själv och sinne när jag vandrar. Att vara aktiv i naturen är förmodligen ett av de bästa sätten att få återhämtning.

Jag är en äkta ”crazy catlady”. Katter ger mig ett lugn och lycka i själen. De har en harmonisk och starkt helande energi. När de kurrar avges en frekvens som sägs kunna hela benbrott och skador i muskler. Små fluffiga jordänglar är dom.

Min tanke var att också koppla av i ett spa. Men på grund av restriktioner och begränsade antal som får vistas på spa blev det lite av helgens utmaning. Jag löste problemet genom att hyra en bastu avdelning. Inte lika lyxigt men helt klart avkopplande. Kort och gott, en helg med återhämtning!