Hur blir ditt Ă„r 2021? đŸ’«

”Pick a pile” tarotlĂ€sning för kollektivet đŸ’«

đŸ’« Hur kommer 2021 bli för dig?

VÀlj den hög/objekt du dras till mest.

VÀlj en av följande tre högar:
Val 1: Apan 🐒
(lÀngst till vÀnster)
Val 2: Rosetten 🎀
(mitten)
Val 3: Ringen 💍
(lÀngst till höger)

Nedan kommer tolkningarna av korten:
âŹ‡ïž

Val 1: 🐒
2021 kommer handla mycket om nya insikter. Du har varit osĂ€ker kring ditt nĂ€sta steg i livet eller en situation som involverar karriĂ€r/ekonomi. Du kommer att behöva genomföra nĂ„gon sorts förĂ€ndring i livet och det Ă€r detta du kommer fĂ„ insikter kring. Var uppmĂ€rksam pĂ„ dina drömmar dĂ„ mycket av svaren du söker kommer dyka upp i dina drömmar. Skriv gĂ€rna ner dina drömmar sĂ„ snart du vaknar pĂ„ morgonen, eftersom drömmar Ă€r lĂ€tt att glömma under dagen. 🩄
Val 2: 🎀
Du har jobbat hÄrt den senaste tiden och vÀntat pÄ att resultatet ska bÀra frukt. Universum ber dig vÀnta lite till, du Àr pÄ rÀtt vÀg. Det som behövs nu Àr hopp och tÄlamod. Du kommer alldeles strax fÄ uppleva succén av ditt hÄrda arbete. Kanske jobbar du med nÄgot kreativt eller sÄ kommer du bli mer kreativ under Äret. Hitta kreativa lösningar.
Du kan ha kĂ€nnt dig orolig för nĂ€ra och kĂ€ra. Kanske Ă€r den nĂ„gon/nĂ„gra som du inte kunnat trĂ€ffa pĂ„ ett tag. Universum vill att du ska veta att dina nĂ€ra och kĂ€ra Ă€r ok, du behöver inte oroa dig. 💗
Val 3: 💍
Du har gĂ„tt igenom ett smĂ€rtsamt avslut av nĂ„got. Troligast en relation. En romantisk dröm och planer för framtiden inom en relation har plötsligt kraschat. Men under Ă„rets gĂ„ng kommer du att slĂ€ppa taget om det som varit och  öppna dig för nya möjligheter och ett annat sĂ€tt att spendera din tillvaro. Ditt perspektiv pĂ„ livet fĂ„r en nystart. Du kommer bli mer sjĂ€lvstĂ€ndig och finna lyckan i det. En tid av sjĂ€lvkĂ€rlek och succĂ© i livet vĂ€ntar i 2021. Du kommer finna balans i livet igen. Kanske kommer du att gĂ„ ut och dansa, pĂ„börja en danskurs eller allmĂ€nt vara peppad pĂ„ livet igen och dansa omkring hemma. đŸ’ƒđŸŸ

Hoppas ni hade ett fint nyĂ„r och att Ă„ret framöver blir ett underbart och lyckligt Ă„r för er alla! 💓

#pickacard #tarot2021reading
#orakellÀsning